De Corona richtlijnen:

  • De tafels staan verder uit elkaar zodat er rekening wordt gehouden met de anderhalve meter afstand. Ook worden zowel de tafels als de stoelen bij iedere tafelwisseling gedesinfecteerd. Gasten worden aan een extra grote tafel geplaatst, zodat de bediening op gepaste afstand de dranken en gerechten kan uitserveren.
  • Er worden looproutes aangehouden zodat onnodig contact vermeden wordt. Zo wordt iedereen naar de tafel gebracht door één van onze medewerkers, en wordt er bij het afrekenen en het vertrek gezorgd voor een begeleidende medewerker. We hebben voldoende sanitaire voorzieningen om iedereen zo veilig mogelijk naar het toilet te kunnen laten gaan.
  • Een extra maatregel die is ingevoerd naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei is dat reserveren in het restaurant verplicht wordt gesteld. Dit kan via deze link, of via de e-mail (reserveren@indebrouwerij.com).
  • In het restaurant wordt gewerkt met een maximale capaciteit. Reserveer daarom op tijd. Bij personen die niet in één huishouden wonen, wordt hier de anderhalvemeter-maatregel in acht genomen. Meld er daarom bij de reservering bij uit hoeveel huishouden uw gezelschap bestaat.
  • We gaan er vanuit dat iedereen met klachten thuisblijft. Bij het maken van een reservering gaan wij er dan ook vanuit dat onze gasten hun verantwoordelijkheid nemen. Een reservering zien wij daarom als verklaring dat u klachtenvrij bent. Wij houden ons hier natuurlijk ook aan. Personeel mag enkel komen werken wanneer zij helemaal gezond zijn om de veiligheid te kunnen garanderen.

 

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in het restaurant!