Reserveren

Bij In de Brouwerij willen we graag dat je lekker eet. Bekijk daarom ons menu en reserveer gemakkelijk en snel online!

Hoe kan ik reserveren/ bestellen?

U bent van harte welkom!

 

Wanneer u bij ons reserveert zorgen we ervoor dat er binnen een tafel voor u klaar staat. Buiten reserveren en voorkeursplaatsen is helaas niet mogelijk.
Staat het weer en de drukte het toe dan kunt u uw tafel binnen wisselen voor een tafel buiten. De tafel binnen vervalt dan.

 

Online
Je kan online reserveren met de Tool van Bonchef hiernaast. Alle reserveringen staan meteen bij ons geregistreerd en je kan de reservering eventueel online wijzigen. online reserveringen op dezelfde dag na 15.30 kunnen we niet garanderen. Voor de zekerheid werkt bellen beter!
LET OP: Met een Belgisch telefoonnummer kunt u de 0032 weglaten en in de opmerkingen het juiste telefoonnummer vermelden.

*Voor grotere tafels (vanaf 6 personen) kan u telefonisch reserveren, enkel dan kunnen wij u een tafel verzekeren.*

Telefonisch
Lekker traditioneel en snel kun je ons bellen op 013-5042079. Als er wensen zijn waar we rekening mee kunnen houden laat het ons gerust weten!

Mail
Via de contactpagina kun je ons mailen als u informatie wenst over een feest of grote reservering. Wanneer wij de reservering bevestigd hebben is deze pas definitief. Dit doen we i.v.m. grote groepen of besloten feesten.