Over ons

Ben jij benieuwd naar onze roots? Of juist naar de verschillende mogelijkheden In de Brouwerij? We vertellen je er graag meer over.

Meet us!

In de Brouwerij is een typisch Brabants restaurant voor de hele familie. De Brabantse gastvrijheid en gezelligheid staat hier hoog in het vaandel. Je kunt hier terecht voor een overheerlijke pannenkoek maar we hebben ook een ruime keuze in A la carte gerechten

Mike & Carlijn Smeulders

mike-carlijn

In de brouwerij

In de Brouwerij is een typisch Brabants restaurant voor de hele familie. De Brabantse gastvrijheid en gezelligheid staat hier hoog in het vaandel. Je kunt hier terecht voor een overheerlijke pannenkoek maar we hebben ook een ruime keuze in A la carte gerechten, voor ieder volop keuze dus. In onze prachtige monumentale langgevelboerderij neem je plaats in een van onze ruimtes en geniet!

knipoog

Onze geschiedenis

In deze bijzondere monumentale boerderij, gebouwd door Anthony Smits in 1717, werd het Witte kruisbier gebrouwen. In 1949 stopte men met het brouwen van bier maar heeft het pand nog decennia lang dienst gedaan als drankenhandel. Sinds 1982 is er een restaurant gevestigd, waar nog steeds de lekkerste pannenkoeken gebakken worden.

Bekijk ons menu

Lunch

Diner

Pannenkoeken

3 gangen