Napret in de Brouwerij met pannenkoeken

beekse-bergen-SBB_NEW_Logo_payoff_FC
Na een leuke dag Beekse Bergen heb je natuurlijk veel honger.

Binnen 10 minuutjes bij je In de Brouwerij! en kun je genieten van misschien wel de lekkerste pannenkoeken van de Kempen!
Of natuurlijk lekkere frietjes, een van onze andere lekkere a la carte gerechten (kijk hier voor de kaart) of ons tapasmenu.
De kinderen kunnen zich lekker uitleven in de speeltuin of de speelgelegenheid binnen.

Ga bij de uitgang rechtsaf richting Hilvarenbeek, volg Diessen, in Diessen (na de stoplichten) rechtsaf richting Baarschot.

Op safari in Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Wat is er te doen in het Safaripark?
In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen, een spectaculaire roofvogelsafari en meer!
Spelen in Beekse Bergen. Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!