In de Brouwerij is een fantastische locatie voor al uw feestelijke gelegenheden.

In onze Bourgondische kapschuur (zaal) kunt u met een gezelschap tot ca. 200 personen terecht. Voor kleinere gezelschappen, van 20 tot 50 personen, kunt u in onze sfeervolle ‘Goeikamer’ terecht. Met ruim 30 jaar ervaring in feesten verzorgen vergeten we nooit dat u centraal staat. Bij ons dus geen standaard arrangementen maar altijd maatwerk naar uw wens.

Al onze ruimtes staan garant voor de onvervalste Brabantse gezelligheid!

kinderfeestje

Kinderfeestje vieren In de Brouwerij? Dat kan natuurlijk, je kunt lekker komen spelen en eten bij ons maar je kunt er ook voor kiezen om onder begeleiding van Zotte Lotte je kinderfeest te vieren!

Koffietafel / Condoleances

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een koffietafel na crematie of begrafenis?

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderruimte buiten uw eigen bedrijf? Met de mogelijkheid bestaat om ’s-middags lekker de ruimte hebben om te lunchen, afsluiten met een heerlijk diner of een lekkere borrel?

Buffetten

Een feest gezellig gezamenlijk vieren met een koud en warm buffet is en blijft de best Bourgondische manier. We hebben verschillende keuzes allemaal op maat te maken bufetten! Vanaf €16,00 p.p.

Diners

Wil je een extra feestelijk tintje geven aan een verjaardag? En heb je geen zin om uren in de keuken te staan en voor iedereen te moeten koken? Dat kan je volledig aan ons overlaten!

Grote groepen

Ook met grote gezelschappen kan je prima bij ons terecht… Of je nu met 8, 12, 20 of nog meer personen komt, een pannenkoek, een buffet, walking dinner of Private dinning wilt, je kunt bij ons gezellig bij elkaar zitten!

Verjaardagsfeest

Heb je geen zin om op je verjaardag de hele dag bezig te zijn? Of heb je een speciale leeftijd bereikt? Vier jouw verjaardag eens lekker buitenshuis zodat je zelf ook echt kunt genieten! Of het nu gaat om een feest met kinderen overdag of een knalfuif in de avond, alles is te bespreken!

Bedrijfsfeest

Het jaarlijkse bedrijfsuitje is prima te regelen in de Brouwerij, door onze samenwerking met verschillende bedrijven in de omgeving is er voor ieder budget iets te verzinnen. Of je nu een dagdeel of een complete dag met een spetterend feest tot in de kleine uurtjes wilt, alles is bespreekbaar.

Babyborrel

Wil je jouw grootste trots aan iedereen showen maar heb je geen zin in weken lang beschuitjes smeren?! Organiseer dan een babyborrel! Je kunt de kleine spruit aan iedereen laten zien en alle aandacht voor jouw gasten hebben, In de Brouwerij zorgt dat ze niets te kort komen. Ook de kleinste gasten kunnen zich fantastisch vermaken bij In de Brouwerij!

Familiefeest

Wilt u uw een te gek familie feest, voor jong en oud? Dat kan bij inde Brouwerij! Door samenwerking met verschillende bedrijven in de omgeving is er voor ieder budget wel iets te vinden!

Bruiloft

De mooiste dag van u leven! Daar moet veel voor geregeld worden! In de Brouwerij hebben al veel bruidsparen hun feest gevierd, dus ervaring genoeg! In ons restaurant gedeelte kunt u heerlijk dineren om daarna in onze feestzaal het feest van uw leven te beleven. Ook als u het feest iets intiemer wilt hebben, alle mogelijkheden zijn te bespreken. Ben je al enige tijd getrouwd moet dat natuurlijk ook gevierd worden! Ook voor uw 12,5, 25, 40 en 50-jarige bruiloft kunt u bij ons terecht